середу, 19 вересня 2018 р.

Є пам'ять, в якій не буде кінця!




    
    У час важкий, у час негоди    
   Життя ви врятували нам.
   Можливо, ми не розумієм         
   Крізь що пройти дісталось Вам
   Але ми зберегти зумієм          
   Той мир, що нам ви принесли.
 75 років тому на нашу землю прийшов довгоочікуваний мир, за який наші діди та прадіди заплатили найвищу ціну – життя та кров.
    18 вересня жителі вічно юного і водночас древнього міста Миргород та Миргородщини відзначають головне свято – день визволення. Точна дата заснування козацького містечка невідома, але 18 вересня 1943 року воно народилося вдруге. Саме тоді над ним замайорів Прапор Перемоги  ціною в тисячі життів. А тому вшанування цього дня для своїх полеглих героїв та сивочолих визволителів уважають за обов’язок всі жителі.
                              
    Цього дня мітинг - реквієм присвячений 75-річниці визволення Миргородщини від німецько - фашистських загарбників був проведений і в селі Білики. 
Який підготували працівники бібліотеки та Будинку культури. Сільський голова Ганженко Олексій Олексійович  згадав про 105 чоловік односельчан, які загинули у цій страшній війні. Та привітав усіх відвідувачів масового заходу зі святом.

    Вшановуючи пам'ять усіх полеглих учні  та вчителі Біликівського Навчально Виховного Комплексу поклали квіти до Меморіалу Слави,

та згадали про померлих хвилиною мовчання.

 В приміщенні бібліотеки бажаючі могли ознайомитися з книжковою виставкою
 « Мій край в усьому неповторний».

    Ми вшановуємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю, і пишаємось героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність, і захищають нас кожен день. Нехай квітне і розвивається наша рідна Миргородська земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні! 
          Наталія Ганженко,  бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки - філіалу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.