вівторок, 18 вересня 2018 р.

Увага! Новинка!



Волкова, Ганна. Якби не війна… / Г.В. Волкова. – Полтава: Полтавський літератор, 2017.– 261 с. 
     
До Миргородської центральної  районної  бібліотеки надійшла дуже цікава книга. ЇЇ авторка, Ганна Волкова - журналіст,  власний кореспондент газети «Факти і коментарії» в Полтавської області, зібрала в ній свої публікації, які протягом останніх 2,5 років з’являлися  на шпальтах «Фактів і коментарій» та «Вечірня Полтава».
         Ця книга про тих, хто поклав своє життя, боронячи незалежність України, хто проявив геройство на полі бою і хто протистояв «руському миру», знаходячись на тимчасово окупованих територіях, хто виніс катування бойовиків у полоні і не зломився морально, хто втратив на війні своїх дітей, чоловіків, друзів і має сили боротися далі з агресором.
Коли читаєш цю книгу відчуваєш, що автор кожну історію пропускала через своє серце. Зібрані  в ній розповіді про окремих людей, волею долі втягнених в буремний історичний процес, торкаються дуже глибоких струн душі.
         Книга Ганни Волкової «Якби не війна» стане в нагоді майбутнім історикам, які будуть вивчати феномен нашої перемоги в російсько – українському збройному конфлікті. А звичайним читачам допоможе глибше розібратися у тому, що рухає нашими співвітчизниками в боротьбі з агресором.

         Маргарита Каймакова, бібліограф І категорії  центральної районної бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.