понеділок, 3 липня 2017 р.

Книжкове літо




Літні канікули … Весела і безтурботна пора для школярів. Дітвора відпочиває від шкільних занять. З настанням літа пожвавилась робота з молодшими користувачами і у Слобідській бібліотеці. Адже до місцевих бабусь та дідусів з’їхалися на відпочинок їхні онуки. От і поспішають вони до бібліотеки, щоб змістовно провести свій вільний час. У бібліотеці облаштована «Творча майстерня», де вони, разом з читанням книги ті періодичних видань, можуть помалювати, зробити поробки із кольорового паперу, та вироби із пластиліну.
У Слобідку з Броварів прибула на канікули Саша Пилипенко. Дівчинка закінчила перший клас та цікавиться літературою з зоології, природознавства, історії. У бібліотеці облаштована її персональна виставка виробів, виготовлених у техніці орігамі, а також саморобок з журналу «Малятко».

 Маленьким читачам дуже подобаються роботи Саші, й вони залюбки намагаються самі створити невеличкі шедеври.

Оксанка Видюк та Маша Головашич приїхали на відпочинок із Полтави, Софійка Котович – з Києва, Аня та Ліна Коновал – із В. Багачанського району.
Не стоять осторонь і слобідські дітлахи. Частими гостями бібліотеки є Валерія Костюк та Андрій Яресько, Саша та Тетяна Герасьови. Всі вони відвідують бібліотеку, залюбки читають книги та змістовно проводять свій час у «Творчій майстерні».

Наталя Дорогопулько, бібліотекар І категорії Слобідської бібліотеки-філіалу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.