пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Груднева зустріч з депутатом





9 грудня в Миргородській  центральній районній бібліотеці відбулася зустріч користувачів та працівників бібліотеки з комендантом об’єкту 3-го територіального вузла урядового зв’язку, учасником АТО, депутатом Миргородської міської ради Віталієм Олександровичем Гречко. Пан Віталій розповів присутнім про те, які першочергові завдання стоять перед депутатами, коротко дав характеристику міської програми "Місто без околиць."  Він розповів, що саме у віддалених мікрорайонах міста продовжують відновлювати міжбудинкові проїзди, прокладати нові дороги і тротуари. У рамках міської програми "Місто без околиць" на сесії було виділено відповідні кошти на поточний та капітальний ремонт дорожньо-мостового господарства. Звісно, передбачені кошти - це тільки початок поліпшення благоустрою околиці, і поступово ремонтні роботи виконають там, де це потрібно.

 Віталій Олександрович у невимушеній розмові розповів про деякі проблеми міста, відповів на ряд запитань, вислухав побажання та поради про вирішення комунальних проблем, проблем благоустрою  території біля своїх домівок.  Олександр Слємзін запропонував долучати до цієї справи молодь, що проживає в цих будинках.
   

  
  Також Віталій Олександрович неодноразово захищав Батьківщину в  зоні АТО. Він коротко розповів про службу в армії та безпосередньо про війну на сході.
На всі запитання пан Віталій дав вичерпні відповіді, а наостанок пообіцяв, започаткувати традицію проводити невимушені зустрічі у бібліотеці, щоб просто поговорити з користувачами бібліотек про наболіле.



Ніна Бер’якіна, директор Миргородської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.