четвер, 6 жовтня 2016 р.

Книга – найкращий дарунок для бібліотеки




         Народна мудрість говорить: «Книга – найкращий подарунок». А особливо безцінним  він є для бібліотеки. Для нашої бібліотеки вже стало доброю традицією щорічно  отримувати в дарунок дитячі книжки від  студентів Миргородського художньо-промислового коледжу імені М. В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Не став винятком і цей рік. До бібліотеки завітали студенти групи «Діловодство» (голова циклової комісії Заброда О.О.)  з дарунками- візитівками  коледжу - керамічними глечичками та дитячими книжками, щоб привітати спеціалістів та її користувачів з днем бібліотек. 


А бібліотекарі, в свою чергу, провели екскурсію та розповіли про шлях книги від подарованої до бібліотечної. Студенти знайомилися з довідково-бібліографічним апаратом, каталогами, таблицями бібліотечно-бібліографічної та універсальної десяткової  класифікації.


 Ці знання знадобляться їм у навчальному процесі. Та найбільший інтерес викликали міні-практичні заняття з каталогами, пошук книг у фонді бібліотеки. 



На закінчення зустрічі студенти подарували книги, прочитані ними в дитинстві. Провівши чимало часу на домашніх поличках, тепер книги знову стануть потрібними -  будуть радувати уже нових читачів.

         Зоя Єщенко, провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.