середа, 14 серпня 2024 р.

 

День методиста


 

14 серпня 2024 року в онлайн форматі відбувся «День методиста» для завідувачів, працівників відділів методично – організаційної роботи, та методистів публічних бібліотек Територіальних Громад під загальною назвою "Методична служба бібліотек: роль і можливості". Проводили засідання колеги з Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського.

На зустрічі висвітлювалися сучасні та новітні аспекти роботи бібліотек, поточні питання їх діяльності, підвищення рівня інформаційної, цифрової, медійної грамотності, а також розмова йшла про оптимізацію та актуалізацію бібліотечних фондів. 

Велику увагу було приділено організації підвищення кваліфікації працівників, урізноманітнення форм та методів освіти (від самоосвітніх програм, до різноманітних загальноосвітніх платформ).

Крім цього активно запрошували учасників засідання і до участі у всіляких проектах та навчаннях, консультували з питань організації роботи ХАБів, не оминули увагою звітність та похвалилися досягненнями у роботі. 


Було цікаво послухати і про роботу колег-бібліотекарів з інших Територіальних громад. У деяких повчитися, деяким позаздрити, попишатися власними досягненнями та просто з користю провести час.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.