пʼятницю, 19 січня 2024 р.

 

Новинки поштової скриньки

Як ви вибираєте книгу для читання? Можливо питання трохи дивне, але все ж таки...Ну звісно ж за власними вподобаннями чи захопленнями. Дехто читає «модні» новинки чи «модних» авторів. Іноді - це читання із службового обов’язку, а іноді - це рандомний вибір.

Проте, в переважній більшості – це рекомендована книга: подругою, однодумцем чи бібліотекарем. Останній мій вибір саме з цієї категорії.

Моя колега, Наталочка Ганженко, бібліотекар Біликівської  сільської бібліотеки,отримала нещодавно в подарунок від Олександра Скорохода авторські книги  «Наречена» та «Помста». Зі словами: «Трохи переживаю чи не понурий дизайн обкладинки» - прийшла ними хвалитися. І були в неї трохи стурбовані очі, трохи насуплені брови та трохи стривожений голос (бо ж обкладинка – це ж обличчя книги).
А оце Наталочка вже після прочитання та під впливом від прочитаного. Захоплена, вражена і ні трохи не розчарована. Каже, що прочитала на одному диханні,  не  відриваючись, і що ледь діждала ранку, щоб почати читати продовження. Дуже довіряю її смаку. (До речі: обкладинка повністю відповідає сюжетній лінії).  
Для тих, хто любить містично-фантастичні сюжети з філософським та психологічним присмаком,  роздуми про добро і зло, правду і кривду, любов і зраду – той обов’язково цю книгу оцінить. Тож любителі такого жанру, ставайте у чергу. Книжечки, після оформлення всіх належних документів, можна буде знайти і прочитати у Біликівській, Єрківській та Гаркушинській сільських бібліотеках.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.