середу, 11 серпня 2021 р.

Влітку весело читати!

 



 Літо — це краса й тепло, буяння приємних думок і свято природи.  Це той стан душі, який максимально комфортно відчувається.  В якому легко,  спокійно та затишно. Літо — це яскраві барви й теплий вітер пізно ввечері.  Це подих повітря і шум листя на деревах. Безхмарне небо,  усипане зірками  і теплий дощик під час сонячного дня.  Літо — це прекрасно! Воно дарує чудові спогади на весь рік! Влітку тепла погода, мальовнича природа, немає занять у школі. Є безліч цікавих розваг, які доступні саме влітку.  І вже минуло два місяця літа.

 Шахворостівська бібліотека запросила своїх читачів на літні посиденьки  «Барви сонячного літа».  

 



 Діти з радістю декламували вірші про літо, відгадували загадки про дарунки літа, явиша природи та літні місяці. Дуже приємно на свіжому повітрі грати в рухливі ігри- такі, як повітряний бій, влучний стрілець, перегони, збирати врожай на грядці. Діти зібрали повні корзини дарунків літа. Літом можна купатися в річці, озері або морі, засмагати на сонечку.  Ігри на святі були пов’язані з водою. Діти перестрибували через гірські потічки, діставали перлину з дна моря, ловили рибу. 








Традиційно в бібліотеці працювала літня творча майстерня, де кожен бажаючий проявляв  свої таланти та набував нових знань і навичок. результати творчих поробок були розміщені на стенді «Майстерня саморобкіна».


Музичне оформлення свята забезпечували працівники будинку культури, Валентин Маляренко та Володимир Білобров. Діти завжди з нетерпінням чекають літа!  Літо пора читання своїх улюблених книг. Бібліотекар познайомила дітей з книжковими новинками., що розміщені на книжковій виставці «Книжкове літо»


 Цього дня дітвора отримала заряд бадьорості, позитивної енергії, та багато нової, цікавої інформації про книги, які можна прочитати, завітавши до  Шахворостівської бібліотеки.  Адже, відпочинок з книгою - це завжди весело, цікаво і пізнавально.

 

Наталія Шовкопляс, бібліотекар І категорії Шахворостівської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.