четвер, 17 грудня 2020 р.

Планування роботи бібліотеки: інформуємо, радимо, пропонуємо.

 


17 грудня  в приміщенні центральної районної бібліотеки  в рамках консультацій з громадськістю  проведено правовий всеобуч  «Планування роботи бібліотеки: інформуємо, радимо, пропонуємо».

Було розглянуто ряд питань з форм та методів бібліотечної роботи,  зокрема, велику увагу було приділено оформленню установчих документів та питання трудових відносин. Директор бібліотеки Ніна Бер’якіна висвітлила тему « Правове забезпечення діяльності публічних бібліотек в умовах ОТГ».


 Заступник директора по роботі з дітьми надала консультацію «Планування бібліотечної діяльності на 2021 рік – основні напрямки та завдання».Кожний працівник бібліотеки отримав календар «Знаменні та пам’ятні дати 2021 року».


 Провідний методист центральної районної бібліотеки  Наталія Семенюта  надала методичні поради щодо наповнення текстових звітів за 2020 рік та рекомендації щодо складання річного плану роботи. 


Основні аспекти планування бібліографічної та краєзнавчої роботи представила провідний бібліограф центральної районної бібліотеки Маргарита Каймакова.



           Присутні активно включилися в обговорення, кожен з присутніх обмінявся досвідом та висвітлив актуальні питання та проблеми роботи бібліотеки. 



 

 

Тетяна Мостова, завідувачка  відділом обслуговування  Миргородської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.