середу, 11 березня 2020 р.

Цікава зустріч





Друзі, ми всі любимо подорожувати. І в своїх мріях не раз сиділи в кафе на Монмартрі в Парижі, милувалися архітектурою Гауді в Барселоні, або погойдуючись на верблюдах, підкорювали пустелю Єгипту. А може бути борознили морські простори в кругосвітньому  круїзі по якому - небудь океану. Мрії - мрії ... Однак, мрії можуть стати реальністю.
Саме про це, про реалізацію наших найсміливіших мрій в дійсність говорили представники міжнародної туристичної фірми «Advant»


Ця фірма представлена ​​на ринках чотирьох країн - України, Росії, Білорусії, Казахстану. Бронювання, закупівля всіх туристичних послуг в он-лайн режимі, обслуговування, максимальний сервіс як для клієнтів так і для побудови бізнесу в онлайн середовищі в режимі 24/7.
         До операторів фірми можна звернутися в будь-який час доби, і отримати різноманітні відповіді на всі питання які цікавлять потенційних туристів.
Як стати клієнтом фірми «Advant» та про можливості розвитку свого бізнесу розповідали цікаво і зрозуміло.
Миргородська центральна районна бібліотека надала для цієї зустрічі свій сучасний конференц - зал з усім необхідним мультимедійним обладнанням.
Відрадно усвідомлювати, що наша бібліотека стає комунікаційним центром для громадськості.

Маргарита Каймакова провідний бібліограф ЦРБ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.