середу, 5 червня 2019 р.

Хай буде дитинство щасливим



В  день  дитинства ,миру на землі,
Наше літо ніжиться в теплі.
В  день дитинства в селах  і  містах
Розвивайся, пісне, на вустах!
Перший  день літа - це  яскраве свято  дитинства, яке весело відзначають в Україні і в багатьох країнах світу . У  Черевківському  ДНЗ « Струмочок»     відбулося святкування Дня  захисту дітей  та зустріч з теплим  привітним  Літечком.
Літня  пора-це  пора розваг, забав, літніх ігор, цікавих пригод, відпочинку і оздоровлення  дітей . У  незвичайну пригоду потрапили вихованці садочка, які займалися  важливою та цікавою справою-пошуком скарбу.
До дітей в гості завітали завідуюча Черевківським сільським  клубом    та бібліотекар   сільської бібліотеки .

У  веселу подорож малят запросив сміливий пірат (вихователь Людмила Сусліна) . Команда вирушила на пошуки загадкового скарбу, який був захований на території садочка . Діти брали участь в різноманітних  конкурсах, які об’єднувались в одну фантастичну пригоду про піратів: подолання перешкод, розгадування загадок, веселі спортивні змагання.  Линула дзвінкоголоса музика, діти розказували вірші про літо, про Україну, про дружбу, співали пісні.  Майданчик заповнювали цікаві ігри  та  забави . Малюки з радістю зустріли капітана піратів (Людмила Соломаха), вступили в ряди піратів і шукачів скарбів, урочисто присягнули на вірність команді.


З усіма завданнями малята справились на відмінно, знайшли захований скарб-сюрприз: різнокольорові кульки, солодощі та розфарбовки, який підготувала  Черевківська  сільська рада.



Цей день пройшов у садочку весело та цікаво . А попереду дітей чекає чудове літо, де кожен день для малюків-це справжнє відкриття, а пізнати багато нового і цікавого їм допоможе вихователь  Людмила  Сусліна.

Анжела  Коломієць, бібліотекар  Черевківської сільської бібліотеки    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.