четвер, 5 липня 2018 р.

Книга. Літо. Я і друзі.



                                                                                                                                                                   Читання велике мистецтво, якого навчаються все життя. Творче осмислене читання збагачує емоційний світ дитини, розвиває образну уяву, естетичний смак, підвищує культуру усного мовлення. Дитяча література захоплює, зворушує, змушує замислитися над  довічними  цінностями, розвиває відчуття справедливості, віру в перемогу добра. У діток завжди багато цікавих запитань і не потрібно соромитися запитувати про все, що вас цікавить, що вам не зрозуміло. Відповіді на питання можна знайти у довідково інформаційному  фонді Гаркушинської сільської бібліотеки, де розміщенні словники, довідники та енциклопедії.
Юні користувачі бібліотеки, поціновувачі пригод, казок і міфів - поринають у чарівний непотворний світ , сповнений магії і незвичайних пригод, адже  літнє читання – чудовий час для розширення кругозору та творчої уяви.   До послуг читачів організовано відкритий перегляд літератури «Книга. Літо. Я і друзі»  , бо під час  літніх канікул до  бібліотеки користувачі приходять з друзями, подругами, цілими компаніями.  

Хочеться відмітити , що і дорослі користувачі полюбляють провести вільний час  у стінах нашої бібліотеки.   
   
                                                                      
Любі шанувальники царства книг, запрошую вас відвідати сільську бібліотеку, де можна – почитати, помалювати, пограти в шахи та просто цікаво провести вільний час.  Отже, читайте та відпочивайте з задоволенням!
        Віра Глеба, бібліотекар Гаркушинської сільської бібліотеки        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.